14.10.2024

Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası

Mevlid-i Nebi ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Akademi Merkezimiz Selahaddin-i Eyyubi seminer salonunda “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu panel düzenlendi.

Panel Merkezimiz Eğitim görevlisi Yakup Bulutlu‘nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından açılış konuşmasını Merkezimiz Müdürü Dr. Bahadır OPUS yaptı. Akabinde Diyarbakır İl Müftüsü Celal BÜYÜK, Merkezimiz Müdürü Dr. Bahadır OPUS ve Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Musa BAĞCI konuyla ilgili konuşmalarını yaptıktan sonra, Müdürümüz Dr. Bahadır OPUS panele konuşmacı olarak katılan Dekan Prof. Dr. H. Musa BAĞCI, İl Müftüsü Celal BÜYÜK’e ve katılımcılara teşekkür ederek paneli sonlandırdı.

Panele, Merkezimiz Müdür Yardımcısı Mehmet DENİZ, Diyarbakır İl Müftü Yardımcısı Mehmet DEMİR, Eğitim görevlilerimiz, İhtisas kursiyerleri, Aday din görevlileri ve Hüsn-i tilavet Kursiyerleri iştirak ettiler.