05.03.2024

Diyanet Akademisi Aday Din Görevlisi 2. Dönem Açılış Programı

Diyarbakır Diyanet Akademisi Aday Din Görevlisi Mesleki Eğitim Programı 2. Dönem Açılış Programı gerçekleştirildi.

Programa, Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Zeynel Abidin Akduman, Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Sayın Dr. Bahadır Opus, Diyarbakır İl Muftüsü Sayın Celal Büyük, İl Müftü Yardımcısı Sayın Mehmet Demir, Yenişehir İlce Müftüsü Sayın M.Şafii Bilik, Sur İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Sayın Yahya Çelik, Ihtisas Merkezi Eğitim Görevlileri ve kursiyerler katıldı.

Program, Eğitim Görevlisi Sayın Hasan Moran'ın Kur'ân-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Bahadır Opus açılış konuşmasi yaptı. Daha sonra günün önemine binaen Diyarbakır İl Müftüsü Sayın Celal Büyük bir konuşma gerçekleştirdi. Diyanet Akademisi'nin çalışmaları ile ilgili sinevizyon gösterisi yapıldı. Son olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Zeynel Abidin Akduman'ın akademi merkezleri hakkında genel bilgi verdikten sonra, İhtisas Merkezi Müdürümüz Dr. Bahadır Opus'un kendilerine hediye takdiminden sonra program sona erdi.