15.02.2024

“Din Hizmetlerinde Gönüllülük/ Adanmışlık Ruhu” Konulu Konferans

KONFERANS

Dini İhtisas Merkezimizde eğitimleri devam eden İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara yönelik olarak İhtisas Merkezi Selahaddin Eyyubi Konferans Salonu’nda Diyarbakır İl Müfütüsü Sayın Celal Büyük tarafından “Din Hizmetlerinde Gönüllülük/ Adanmışlık Ruhu” konulu konferans düzenlendi.

Konferans, Din görevlisi kursiyeri İsmail Hakkı Aydın’ın Kur’ân-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Akademi Merkezi müdürümüz Sayın Dr. Bahadır Opus, konferansa iştirak eden İl Müftüsü Sayın Büyük’e ve yardımcılarına teşekkür etti.

Gerçekleştirilen konferansın ardından Akademi Merkezi Müdürümüz Sayın Dr. Bahadır Opus, İl Müftüsü Sayın Celal Büyük’e hediye takdim etti. Hatıra fotoğraflarının çekimi ile konferans son buldu.