10.03.2017

4B SÖZLEŞMELİ İMAM HATİPLERE BELGE TAKDIMİ

Kurumumuz Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğünde 14.11.2016-08.03.2017 tarihleri arasında düzenlenen 4B Sözleşmeli İmam Hatiplerin Mesleğe Hazırlık Eğitimi kursu tamamlandı. 84 kursiyerin katıldığı eğitim, iki gün süren sözlü mülakattan sonra yazılı sınav ile son buldu.Duygu ve düşüncelerini dile getiren kursiyerler kursun kendileri için çok faydalı geçtiğini ve derse giren, kendilerine ev sahipliği yapan başta İhtisas Merkezi Müdürü Fatih ÇATMAKAŞ Hocaya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Kurs süresince kursiyerler arasında Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma, Ezan-ı güzel okuma ve hutbe yarışmaları yapıldı.Yarışma sonunda dereceye giren kursiyerlere çeşitli hediyeler takdim edildi.Ayrıca kursiyerlere bilgi ve becerilerini daha da geliştirmeleri için cuma görevlendirilmelerine tabii tutuldular.Her hafta bir camiye  görevli olarak giden kursiyerler kendileri için bu görevlendirilmenin çok faydalı olduğunu söylediler.Ayrıca kursiyerlere her hafta Perşembe günü konferans düzenlenip, sağlık müdürlüğünden acil durumlarda ilk yardım dersi adı altında seminer verildi.

08.03.2017 tarihinde kursiyerlere belge takdimi yapıldı.Belge merasimine İl Müftüsü Burhan İŞLEYEN, ihtisas Merkezi Müdürü Fatih ÇATMAKAŞ, derse giren hocalar ve kursiyerlerin tamamının katılımı ile belgeler taktim edildi.