25.11.2016

EMEKLİ D.İ.B. Dr.TAYYAR ALTIKULAÇ HOCANIN İHTİSAS MERKEZİNE ZİYARETİ

EMEKLİ D.İ.B. Dr.TAYYAR ALTIKULAÇ HOCANIN İHTİSAS MERKEZİNE ZİYARETİ

22.11.2016 Tarihinde Emekli Diyanet İşleri Başkanı Dr. Tayyar ALTIKULAÇ Hocamız ihtisas  Merkezimize Ziyarette bulundular.

Hocamız İl müftüsü Burhan İŞLEYEN, İhtisas Merkezi Müdürü Fatih ÇATMAKAŞ ve ilçe müftüleri,İhtisas merkezi Eğitim Görevlileriyle hasbihal yaparak duygularını dile getirdi.Daha sonra Emekli Başkan Dr. Tayyar ALTIKULAÇ ihtisas Merkezi Kursiyerlerine konferans verdiler. Genel olarak hocamız kursiyerlere zamanın cok kıymetli olduğunu ve cok iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.İhtisas merkezi kurucularından olan hocamız dil olarak özellikle arapça konuşmaya önem verilmesine değindi. Eski ve yeni zamanı kıyaslayarak şu an eğitim gören kursiyerlerin çok şanslı olduğunu söyledi.Hayat tecrübelerinden bir kaç örnek vererek konuşmalarına son verdi.

Kıymetli hocamız memnuniyetini dile getirerek herkese teşekkür edip ihtisas merkezinden ayrıldılar.