15.11.2016

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONELİN MESLEĞE HAZIRLIK EĞİTİMİ

14.11.2016 Tarihinde İhtisas Merkezi Müdürlüğü Bünyesinde 4/B Sözleşmeli Personelin Mesleğe Hazırlık Eğitimi Kursuna 83 kişi yapılan sözlü sınav ile sınıflara ayrıldı.

15.11.2016 tarihinde ise açılşı yapılmak üzere ilçe müftüleri,İhtisas Merkezi Müdürü ve İmam Adaylarının katılımıyla açılış yapıldı.Açılış Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başlayıp, Kayapınar İlçe Müftüsü M.Sırrı ŞIK Hocamızın Kursiyerlere bilgi paylaşımında bulunması,hayatın ne derece zor olup bu zorluğa goğüs gerecek arkadaşların İmam'lar olduğuna bu görevin kıymetini bilinmesi gerektiğine değinen hocamız hayırlı olması temennisinde bulundu.

İhtisas Mrekezi Müdürü Fatih ÇATMAKAŞ Hoca ise kurs süresince yapılması gerekenleri anlatıp kendi alanı olan K.Kerimden bahsederek toplumun en çok ihtiyaç duyduğu imam arkadaşlara tavsiyelerde bulunarak kursun hayırlara vesile olmasını diledi.Toplam olarak 83 kursiyer  4 sınıfa ayrılarak sınıflara ayrıldı.

Hocamız herkese teşekkür ederek ders ziliyle hocalarımız ders  başı yaptı.